קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות נאנימו בר

עוגיות נאנימו בר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cakespy: שוקולד משולש Nanaimo ברים, Cakespy: ממתקים תירס Nanaimo ברים, ו ברים Nanaimo (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את השכבה התחתונה. ממיסים את החמאה, הסוכר והקקאו בדוד כפול עד לשלב מלא, אבל לא נותנים לתערובת להגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
מוסיפים את הביצה המוכה ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
הסר מהחום ומערבבים את פירורי קרקר גרהם, קוקוס, ואגוזים. לחץ למטה בחוזקה לתוך מחבת 8 x 8 אינץ ungreased; נסה לעשות את התערובת שטוחה ככל האפשר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תן לזה להתקרר במשך כשעה.
5
הכן את השכבה האמצעית: במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, ואת הסוכר' קונדיטורים יחד עד קל מאוד ורך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
אבקת פודינגאבקת פודינג
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
6
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר. החזר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד והחמאה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח כי התערובת לא לחרוך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
הסר מהחום.
9
בואו לשבת עד התערובת היא עדיין נוזלית אבל עבה מאוד, ואז לשפוך אותו על השכבה השנייה (באמצע) ולהפיץ אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי שוקולד חם עדיין יהיה מבולגן אם תלחץ קשה מדי תוך כדי להפיץ אותו לקרוע את שכבת החמאה להלן).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
תן את הסורגים מגניב לפחות שעה במקרר לפני ההגשה.