עוגיות סוכר קר
עוגיות סוכר קר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם ביצה, מלח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סוכר דלעת קר, עוגיות אייס סוכר קלאסיות, ו עוגיות הסוכר של ג'ניפר (מתכונים דומים).
הוראות
הכה את החמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מוסיף את הביצה וניל לנצח עד incorporated. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; להוסיף את תערובת הקמח ב 2 קבוצות ולהכות עד רק incorporated. מחלקים את הבצק לשניים, לעטוף בניילון נצמד למקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. עבודה עם פיסת בצק 1 בכל פעם, בעדינות אבק את הבצק עם קמח להתגלגל בין 2 חתיכות של נייר קלף עד כ 1/8 אינץ ' עבה. מקררים עד מעט מוצק, כ -15 דקות.
לגזור צורות באמצעות חותכני עוגיות 2-4 אינץ ' ולהעביר את דפי האפייה מוכן. אסוף את השאריות ומקרר עד המשרד; reroll פעם אחת לחתוך יותר עוגיות. מקררים את המגזרות עד המשרד, כ -30 דקות.
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים ל 350 מעלות F.
אופים את העוגיות, מעבר המיקום של המחבתות באמצע, עד רק זהב, 13 עד 15 דקות.
בואו מגניב 5 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
בינתיים, להפוך את הדובדבן: לנפות את הסוכר ' ממתקים ואבקת מרנג לקערה גדולה. היכו ב 6 כפות מים עם מיקסר על מהירות בינונית עד פסגות רכות, מבריק טופס.
מורחים על העוגיות לקשט עם nonpareils.