קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות סוכר קר

עוגיות סוכר קר
עוגיות סוכר קר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם ביצה, מלח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סוכר דלעת קר, עוגיות אייס סוכר קלאסיות, ו עוגיות הסוכר של ג'ניפר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכה את החמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
מוסיף את הביצה וניל לנצח עד incorporated. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; להוסיף את תערובת הקמח ב 2 קבוצות ולהכות עד רק incorporated. מחלקים את הבצק לשניים, לעטוף בניילון נצמד למקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
בלנדרבלנדר
3
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. עבודה עם פיסת בצק 1 בכל פעם, בעדינות אבק את הבצק עם קמח להתגלגל בין 2 חתיכות של נייר קלף עד כ 1/8 אינץ ' עבה. מקררים עד מעט מוצק, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
לגזור צורות באמצעות חותכני עוגיות 2-4 אינץ ' ולהעביר את דפי האפייה מוכן. אסוף את השאריות ומקרר עד המשרד; reroll פעם אחת לחתוך יותר עוגיות. מקררים את המגזרות עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אופים את העוגיות, מעבר המיקום של המחבתות באמצע, עד רק זהב, 13 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו מגניב 5 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
בינתיים, להפוך את הדובדבן: לנפות את הסוכר ' ממתקים ואבקת מרנג לקערה גדולה. היכו ב 6 כפות מים עם מיקסר על מהירות בינונית עד פסגות רכות, מבריק טופס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
9
מורחים על העוגיות לקשט עם nonpareils.
מרכיבים שתצטרך
NonpareilsNonpareils
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
10
בואו להגדיר, על 1 שעה.
11
צילום: ג ' וני מילר