עוגיות סוכר שוקולד
עוגיות סוכר שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 82 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת מרנג וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סוכר שוקולד, עוגיות סוכר שוקולד, ו עוגיות סוכר שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית. הכה את החמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות.
מוסיף את הביצה ווניל; לנצח עד שמנת, על 2 דקות יותר. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח להכות עד רק incorporated, על 2 דקות יותר.
מחלקים את הבצק בין 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף; טופס לתוך דיסקים. לעטוף להכניס למקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרדדים את הבצק בין יריעות מקומטות של נייר קלף עד בערך 1/4 אינץ ' עבה. תרגע עוד 2 שעות.
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים ל 350 מעלות F. Mist 2 דפי אפייה עם ספריי בישול.
חותכים את הבצק לצורות; לאסוף את השאריות reroll פעם אחת לחתוך יותר עוגיות. מסדרים 2 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים.
אופים, מיתוג המחבתות באמצע, עד סט, כ -12 דקות.
בואו מגניב 5 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
הפוך את הדובדבן: לנצח את הסוכר ' ממתקים, אבקת מרנג ו 3 עד 4 כפות מים בקערה עם מערבל במהירות גבוהה עד חלקה ועבה.
העברה לשקית resealable ולחתוך פינה קטנה. צינור על העוגיות; מפזרים סוכר גס.