קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות סוכר שוקולד

עוגיות סוכר שוקולד
עוגיות סוכר שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 82 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת מרנג וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סוכר שוקולד, עוגיות סוכר שוקולד, ו עוגיות סוכר שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית. הכה את החמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיף את הביצה ווניל; לנצח עד שמנת, על 2 דקות יותר. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח להכות עד רק incorporated, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מחלקים את הבצק בין 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף; טופס לתוך דיסקים. לעטוף להכניס למקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מרדדים את הבצק בין יריעות מקומטות של נייר קלף עד בערך 1/4 אינץ ' עבה. תרגע עוד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
5
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים ל 350 מעלות F. Mist 2 דפי אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
חותכים את הבצק לצורות; לאסוף את השאריות reroll פעם אחת לחתוך יותר עוגיות. מסדרים 2 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים, מיתוג המחבתות באמצע, עד סט, כ -12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בואו מגניב 5 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
הפוך את הדובדבן: לנצח את הסוכר ' ממתקים, אבקת מרנג ו 3 עד 4 כפות מים בקערה עם מערבל במהירות גבוהה עד חלקה ועבה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
10
העברה לשקית resealable ולחתוך פינה קטנה. צינור על העוגיות; מפזרים סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
עוגיותעוגיות
11
בואו להגדיר 30 דקות.
12
צילום: אנדרו פרסל