אם יש לך חמאה, אבקת אפייה, דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת פירות מיושנת, עוגת פירות מיושנת., ו עוגיות פירות.
הוראות
1
לזרוק הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים ב 4 כפות כל ויסקי ושרי. כיסוי; להשרות 2 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל-325F.מסדרים כ -36 כוסות אפייה על כל אחד מ -3 גליונות אפייה. מערבבים אגוזי מלך, ואז 1 כוס קמח לתוך תערובת פירות, ציפוי שווה.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מקציפים סוכר וחמאה בקערה גדולה אחרת עד חלקה. הכה בביצים, 1 בכל פעם. היכו במרכיבים יבשים, ולאחר מכן נותרו 2 כפות כל בורבון ושרי. מקפלים בתערובת פירות. זרוק את הבלילה על ידי ערימות כפית גדוש לתוך כוסות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, עד חום בהיר, על 23 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים סוכר ו -4 כפיות כל בורבון ושרי בקערה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להוסיף עוד ליקר על ידי 1/2 כפית במילוי בכמויות שוות רזה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
3
זיגוג כפית על עוגיות; מקשטים עם קליפה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
רוטב שומשום יפני מוכן
4
בואו לעמוד עד זיגוג קובע, לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. אחסן בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.