המתכון עוגיות שוקולד כפול עם Aji ו Chipotle יכול לספק את השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. והוא יספק כ 70 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו טבעית באיכות הגבוהה ביותר, ביצה, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות שוקולד קרח כפולות, עוגיות שוקולד צ'יפוטלה כפולות, ו עוגיות שוקולד צ'יפוטלה כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במערבל לעמוד, להכות את החמאה, סוכר, ומלח יחד עד אור ורך, על 3 דקות. לגרד את הצדדים עם מרית לפי הצורך. להנמיך את המהירות על המיקסר נמוך ולהוסיף את הקקאו וצ ' ילי, ואחריו קמח. להגדיל את המהירות כאשר הבצק נראה מתפורר ולהוסיף את הביצה. לגרד את הצדדים שוב לערבב עד משולב היטב.
בכבדות אבק משטח עבודה עם קמח, ואז להפוך את הבצק החוצה. מחלקים אותו לשתי חתיכות אפילו לגלגל אותם לתוך יומני קוטר 1 אינץ'. תצטרך להוסיף קמח משטח העבודה שלך כדי לשמור על הבצק הרך מלהידבק. לעטוף כל יומן בניילון לעטוף וצינה במקפיא במשך שעה אחת, או עד נוקשה אבל לא קפוא מוצק. אתה יכול לשמור את העוגיות קפוא בדרך זו במשך כמה חודשים, חיתוך ואפייה לפי הצורך. עבור אחסון לטווח ארוך, לעטוף את הבצק פלסטיק נוסף וכמה רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
15 דקות לפני שאתה מתכנן לאפות אותם, להפוך את התנור שלך ל 177° ולשמן שני מחבתות חצי גיליון. עם סכין חדה מאוד, לחתוך את העוגיות לתוך סיבובים דקים 1 / 8 אינץ 'ולהניח אותם על מחבתות הסדין, משאיר שטח 1/2 אינץ' בין עוגיות. צ ' יל במקרר במשך שתי דקות לפני המעבר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
מסטיק פירות עם פסים כתומים
4
אופים 7-8 דקות עבור עוגיות לעיסה, או 11-12 דקות עבור אלה פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
5
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
6
שים סנטימטר של מים בסיר ולהביא אותו לקערה עם זכוכית גדולה או קערה קרמיקה על גבי. כאשר המים רותחים, להפחית להרתיח ולהוסיף את השוקולד לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
להקציף כל הזמן עד שוקולד נמס, לוודא שזה נשאר מתחת 33° (אם זה הולך מעל זה, הנה הוראות כיצד מחדש למזג שוקולד).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
קו שני מחבתות חצי הסדין שלך עם קלף ושחרר עוגיות לתוך שוקולד 4 עד 5 בכל פעם. מערבבים עם מזלג עד מצופה באופן שווה, ולאחר מכן להסיר אותם ולהחליק אותם מהמזלג שלך עם מזלג אחר על הקלף. לגרד את הצדדים של הקערה שלך עם מרית להשתמש בכל השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מפזרים עוגיות עם צ ' ילה קרקע נוספת ומלח גס בזמן שהם קירור, ולאחר מכן להפריש להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל גדול, אטום לאוויר במקום קריר ויבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
מלח גס
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי