עוגיות שמנת
עוגיות שמנת יכולות להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חצי חצי, קצפת כבדה, מלח גס וכשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שמנת, עוגיות גלידה, ו עוגיות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 232°.
שלב 41/2 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה; לטאטא כדי להתמזג.
מוסיפים קוביות חמאה ומשפשפים עם קצות האצבעות עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים קרם וחצי וחצי ומערבבים רק עד שהתערובת נרטבת ומתחילה להתקבץ יחד. להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח. ללוש בעדינות רק עד הבצק מחזיק יחד, הוספת קמח יותר על ידי כף אם הבצק הוא דביק מאוד, על 6 סיבובים.
מרדדים בצק לעובי 1/2 אינץ'. באמצעות tines של מזלג טבול קמח, לחדור בצק כל הדרך במרווחים של 1/2 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים בקוטר 23/4 עד 3 אינץ ' או חותך עוגיות טבול בקמח, לחתוך את כדורי בצק.
העברת סיבובי בצק ל 2 ungreased גליונות אפייה, מרווח 1 אינץ ' זה מזה.
אופים ביסקוויטים עד חום זהוב בהיר ובוחן מוכנס למרכזים יוצא נקי, מסתובב גיליונות אפייה באמצע דרך אפייה, על 14 דקות בסך הכל.
העברת ביסקוויטים מתלים קירור מגניב מעט.
לעשות קדימה: ביסקוויטים ניתן אפוי 4 שעות קדימה.
תן לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר.
מניחים ביסקוויטים על גליונות אפייה ungreased ולחמם מחדש ב 375°f תנור במשך 5 דקות לפני ההגשה.