עוגיות תירס-צ'ייב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוגיות תירס-צ'ייב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו חמאה, חמאה, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Cornmeal-עוגיות טיפה צ'ייב, קמח תירס מלוח וופלים צ'ייב עם סלסן וביצים, ו עוגיות צ'ייב.
הוראות
מערבבים קמח וקמח תירס בקערה גדולה.
חותכים חמאה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מפזרים חמאה על תערובת הקמח, וזורקים.
חותכים חמאה לתערובת קמח עם בלנדר מאפה עד מתפורר. כיסוי וצינה 10 דקות. מערבבים בעירית.
להוסיף חלב חמאה, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
להפוך את הבצק על פני השטח משוריין, ללוש 3 או 4 פעמים, בהדרגה הוספת קמח עצמי עולה נוסף לפי הצורך. עם ידיים מקורנות, לטפוח בצק לתוך מלבן 3/4 אינץ 'עבה (כ 9 x 5 אינץ'); העליון אבק עם קמח. מקפלים בצק על עצמו ב 3 חלקים, החל עם סוף קצר (כאילו קיפול פיסת נייר בגודל מכתב). חזור 2 פעמים נוספות, מתחיל עם טפיחה בצק לתוך מלבן.
בצק ללטף לעובי 1/2 אינץ'.
חותכים עם חותך עגול 2 אינץ', ומקום, זה לצד זה, על נייר קלף מרופד או מחבת ג ' לי רול משומן קלות. (סיבובי בצק צריכים לגעת.)
אופים ב 425 במשך 13 עד 15 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור; מברשת עם 2 כפות. חמאה מומסת.
הערה: בדקנו עם קמח לבן לילי רך חיטה עצמית עולה.