קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אופיה שוקולד

עוגת אופיה שוקולד
עוגת אופיה שוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. לך לחנות ותביא סוכר, שוקולד, קרקרים, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-200 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו ריבועי פאי הופיה שוקולד, עוגת שוקולד + הופיה (פודינג קוקוס הוואי) , ו Haupia (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה לשפוך חמאה מומסת על פירורי שוקולד גרהם. זרוק למעיל. מילואים, מכסים, ומקררים 1/2 כוס פירורים. לחץ על הפירורים הנותרים לתחתית וצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה בינונית להמיס שוקולד במיקרוגל, חימום על גבוה ב 30 התפרצויות שניות ואז ערבוב עד שוקולד נמס לחלוטין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בסיר בינוני להקציף יחד חלב קוקוס, חלב, וניל, סוכר קורנפלור עד בשילוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
חום מעל בינוני תוך לטאטא כל הזמן עד התערובת מתחילה להתעבות. להפחית את החום נמוך ומבשלים 10 דקות יותר, ברציפות לטאטא ואז לטאטא שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר תערובת מחום ויוצקים לתוך צלחת עוגה מוכנה ולהשתמש מרית כדי להפיץ את הפודינג באופן שווה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
בואו מגניב שנחשף על הדלפק במשך כ 10 דקות ואז לכסות עם לעטוף פלסטיק לקרר בין לילה. ממש לפני ההגשה לכסות את החלק העליון עם פירורי עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מגישים מקורר.