עוגת בראנץ ' פרי עם ציפוי של Streusel
גשו לסופר וקנו קמח, שמן קנולה, בננות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוגת בראנץ ' פרי עם ציפוי של Streusel, עוגת דלעת מצופה בדלעת תפוחים, ו עוגת חטיף שוקולד עם בננה מצופה בשוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז התחתון הצדדים של 9 אינץ ' מחבת מרובע עם קיצור או ספריי בישול. בקערה גדולה, לערבב 2 כוסות דגנים ומיץ תפוזים; בואו לעמוד על 2 דקות או עד דגנים הוא רך.
מערבבים שמן, ביצה ובננות לתוך תערובת דגנים. מערבבים במרכיבים עוגה הנותרים.
אופים 35 עד 40 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. בינתיים, במקום 1/2 כוס דגני resealable מזון אחסון שקית פלסטיק או בין יריעות של נייר שעווה; למחוץ בגסות עם מערוך. בקערה קטנה, מערבבים דגנים כתושים ונותר תוספות עד מתפורר.
כאשר העוגה נעשית, להגדיר שליטה בתנור כדי לצלות.
מפזרים ציפוי שווה על עוגה חמה. צלייה עם העליון על 5 סנטימטרים מחום במשך 1 עד 2 דקות או עד מבעבע (לצפות בזהירות כדי למנוע שריפה).