גשו לסופר וקנו קמח, שמן קנולה, בננות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוגת בראנץ ' פרי עם ציפוי של Streusel, עוגת דלעת מצופה בדלעת תפוחים, ו עוגת חטיף שוקולד עם בננה מצופה בשוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 350°f. גריז התחתון הצדדים של 9 אינץ ' מחבת מרובע עם קיצור או ספריי בישול. בקערה גדולה, לערבב 2 כוסות דגנים ומיץ תפוזים; בואו לעמוד על 2 דקות או עד דגנים הוא רך.
אופים 35 עד 40 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. בינתיים, במקום 1/2 כוס דגני resealable מזון אחסון שקית פלסטיק או בין יריעות של נייר שעווה; למחוץ בגסות עם מערוך. בקערה קטנה, מערבבים דגנים כתושים ונותר תוספות עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כאשר העוגה נעשית, להגדיר שליטה בתנור כדי לצלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מפזרים ציפוי שווה על עוגה חמה. צלייה עם העליון על 5 סנטימטרים מחום במשך 1 עד 2 דקות או עד מבעבע (לצפות בזהירות כדי למנוע שריפה).