עוגת גבינה אוכמניות גאלט
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קורנפלור, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גבינה אוכמניות גלידה: 10 צעדים פשוטים לשלמות סוכר & ללא גלוטן: חלק 3, עוגת גבינה אוכמניות, גאלט אוכמניות, ו גאלט אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבצק: דופק את הקמח, סוכר מגורען, חומץ ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות של חמאה בגודל אפונה.
לטאטא את הביצה עם 2 כפות מים; להוסיף את מעבד המזון ואת הדופק עד הבצק רק מתחיל להיווצר. הפוך על פיסת פלסטיק לעטוף; צורה לתוך דיסק, לעטוף בחוזקה במקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה.
ערפל תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר קלף משוריין.
הסר את פיסת הקלף העליונה והפוך את הבצק על גבי תבנית האפייה המוכנה; הסר את פיסת הקלף האחרת. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן להרכיב.
הפוך את המילוי: לזרוק את האוכמניות, 1/3 כוס סוכר מגורען, מיץ לימון, קורנפלור ומלח בקערה.
לטאטא את גבינת שמנת, חלמון ביצה, הנותרים 2 כפות סוכר מגורען מוסקט בקערה נפרדת.
מורחים חצי מתערובת גבינת השמנת על הבצק, ומשאירים גבול 2 אינץ'. למעלה עם האוכמניות. מקפלים את קצה הבצק על המילוי.
לטפטף את תערובת גבינת שמנת הנותרים על פירות יער; לקרר 30 דקות.
שים תבנית אפייה הפוכה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 425 מעלות F.
מברישים את הקרום עם הביצה המוכה ומפזרים סוכר גס.
שים את תבנית האפייה עם גאלט ישירות על תבנית האפייה החמה בתנור.
אופים עד הקרום הוא זהוב, 20 עד 25 דקות.
בואו להתקרר מעט לפני חיתוך.