קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה בטעם לימון

עוגת גבינה בטעם לימון
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. אם יש לכם קליפת ליים, גבינת שמנת, סיד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°. הפוך את קרום העוגה לפי הוראות על תיבת עבור קרום אחד
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קליפה אפויה. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
ב 1-סיר ליטר, מפזרים ג ' לטין על מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
בואו לעמוד 5 דקות כדי לרכך. באמצעות מקציף חוט, להכות בסוכר וביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
תערובת חום לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום; להרתיח בעדינות 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
6
בקערה בינונית, מקציפים גבינת שמנת וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים תערובת מיץ ליים חם; לנצח עד חלקה מעורבב היטב. מקררים כ 45 דקות או עד קריר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
8
בקערה בינונית, להכות 1 כוס שמנת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בתערובת מיץ ליים מקורר וקליפת ליים מגוררת. כפית לתוך קליפת עוגה מקוררת. מקררים עד חברה, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קליפת לייםקליפת ליים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מקשטים עם קצפת ופרוסות לימון לפי הצורך. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
פרוסת לייםפרוסת ליים