עוגת גבינה ללא גלוטן דלעת
עוגת גבינה ללא גלוטן דלעת דורש סביב 3 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 488 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם קינמון טחון, תמצית vanillan, מחית דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . מתכונים דומים: עוגת גבינה עם מוס שוקולד לבן דלעת {ללא ביצים וללא גלוטן}, עוגיות עוגת דלעת עוגת גבינה (ללא גלוטן + סוכר מזוקק חינם), ו עוגת גבינה דלעת (ללא דגנים, ללא גלוטן).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להקציף ארוחה שקדים, שקדים חתוכים, 1/4 כוס סוכר, סודה לשתיה, ו 1/4 כפית קינמון יחד בקערה; מערבבים בחמאה עד תערובת שקדים הוא רטוב באופן שווה.
יוצקים תערובת שקדים לתוך מחבת springform 10 אינץ ולחץ בחוזקה לתוך החלק התחתון.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום מוגדר, על 10 דקות.
הסר את הקרום מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מניחים מחבת של מים חמים על המתלה התחתון של התנור כדי לעזור להפחית פיצוח בעוגת הגבינה.
מקציפים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, מחית דלעת, 1 כוס סוכר, ביצים, 1 כפית קינמון, ג ' ינג ' ר, תמצית וניל, ומלח יחד בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, גירוד תחתית וצדדים של קערה לעתים קרובות, עד המילוי הוא חלק.
מניחים מחבת על המדף המרכזי בתנור ואופים עד פסגות עוגת גבינה במרכז, 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר לפני הסרת הצדדים של מחבת.
מעבירים עוגת גבינה לצלחת הגשה ומכסים באופן רופף בניילון נצמד. צ ' יל במקרר לפני ההגשה, לפחות 2 שעות.