עוגת גבינה מוס שוקולד עשיר
עוגת גבינה מוס שוקולד עשירה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 689 קלוריות. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם גרגרי קפה, שמנת מתוקה כבדה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מוס שוקולד עשיר, מוס שוקולד עשיר, ו מוס שוקולד מנטה טבעוני עשיר וקרמי.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, הסוכר, הקקאו והחמאה; לחץ על תחתית 9 אינץ ' משומן. מחבת קפיצית.
אופים ב 350 במשך 10 דקות. מצננים על רשת.
לעוגת גבינה: בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מוסיפים את השמנת החמוצה, הווניל וליקר הקפה; מקציפים רק עד לאיחוד.
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
אופים 30-35 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים עד להתקררות מוחלטת.
עבור מוס וציפוי: בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל מים; תן לעמוד במשך 1 דקה או עד להתרכך. בסיר קטן שלבו את החלמונים, החלב, הסוכר וגרגרי הקפה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה ל -160 או שהיא סמיכה מספיק לציפוי גב כף מתכת.
מסירים מהאש; מקציפים ג ' לטין עד להמסה. מערבבים פנימה את השוקולד, הרום ו -1 / 2 כפית הווניל עד להמסת השוקולד.
יוצקים לקערה קטנה. מניחים את הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח; מערבבים מדי פעם עד להסמכה.
בינתיים, בקערה גדולה, היכו שמנת עד שהוא מתחיל להתעבות.
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים ואת הווניל שנותר; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים חצי שמנת לתערובת מוס; מורחים על עוגת גבינה. למעלה עם שמנת שנותרה. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
לקישוט תלתל שוקולד: במיקרוגל ממיסים ציפוי סוכריות שוקולד מריר; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים שכבה דקה על תבנית אפייה וגוררים מזלג דרך שוקולד.
הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר עד להתייצבות.
חזור על הפעולה עם ציפוי ממתקים לבן; מורחים בזהירות על ציפוי ממתקים כהה.
הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר רק עד להתייצבות. מחזיקים מגרד בצק או מרית מתכת יציבה בזווית של 45, מגרדים מעל החלק העליון של השוקולד ליצירת תלתלים מפוספסים. לקשט עוגה עם תלתלים.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. אתה יכול לנסות מדיצ 'י ארמט קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו]()
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.