קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם אוכמניות לימון

עוגת גבינה עם אוכמניות לימון
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות אם יש לך גרידת לימון, קרקרים, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם אוכמניות לימון, אוכמניות לימון עוגת גבינה ברים, ו עוגת גבינה עם אוכמניות לימון.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
משמנים את התחתית של 9 על 9 אינץ תבנית אפייה עם חמאה. לאחר מכן מניחים נייר קלף מעל, לחיצה למטה בפינות. במעבד מזון, לעבד את הסוכר, קינמון קרקרים גרהם עד שיש לך את המרקם של פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
פירורי לחםפירורי לחם
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מעבד מזוןמעבד מזון
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק כמה פעמים כדי לשלב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
יוצקים לתוך תבנית אפייה מרופדת בעדינות לטפוח עם הבסיס של כוס.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בתנור במשך 12 דקות עד הזהב. כאשר נעשה להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוסיפים גבינת שמנת, ביצים, גרידת לימון, מיץ לימון וסוכר למעבד המזון ומערבבים עד לשלב טוב. זה צריך להיות עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
יוצקים על בסיס מקורר ולאחר מכן לכסות עם אוכמניות. הם ישקעו מעט אבל עדיין צריכים להיות חשופים למחצה - כמו העוגה אופה הם ישקעו קצת יותר להישבר.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
בסיסבסיס
9
אופים בתנור במשך 35 דקות או עד שהמרכז רק מתנועע מעט.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין לפני קירור לפחות 3 שעות. לאחר שנקבע, להסיר מחבת באמצעות רירית קלף לחתוך לתוך 10 ברים מלבניים. אבק עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת