זמן הכנת המתכון כ 4 שעות אם יש לך גרידת לימון, קרקרים, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם אוכמניות לימון, אוכמניות לימון עוגת גבינה ברים, ו עוגת גבינה עם אוכמניות לימון.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
משמנים את התחתית של 9 על 9 אינץ תבנית אפייה עם חמאה. לאחר מכן מניחים נייר קלף מעל, לחיצה למטה בפינות. במעבד מזון, לעבד את הסוכר, קינמון קרקרים גרהם עד שיש לך את המרקם של פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים
פירורי לחם
קינמון
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מעבד מזון
תבנית אפייה
4
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק כמה פעמים כדי לשלב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
5
יוצקים לתוך תבנית אפייה מרופדת בעדינות לטפוח עם הבסיס של כוס.
מרכיבים שתצטרך
בסיס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים בתנור במשך 12 דקות עד הזהב. כאשר נעשה להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מוסיפים גבינת שמנת, ביצים, גרידת לימון, מיץ לימון וסוכר למעבד המזון ומערבבים עד לשלב טוב. זה צריך להיות עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
מיץ לימון
גרידת לימון
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
8
יוצקים על בסיס מקורר ולאחר מכן לכסות עם אוכמניות. הם ישקעו מעט אבל עדיין צריכים להיות חשופים למחצה - כמו העוגה אופה הם ישקעו קצת יותר להישבר.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
בסיס
9
אופים בתנור במשך 35 דקות או עד שהמרכז רק מתנועע מעט.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין לפני קירור לפחות 3 שעות. לאחר שנקבע, להסיר מחבת באמצעות רירית קלף לחתוך לתוך 10 ברים מלבניים. אבק עם אבקת סוכר.