עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל
מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. אם $1.35 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה פטל שוקולד לבן יכול להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פירורי קרקר גרהם, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: שקדים טוחנים דק ופירורים במעבד מזון ולהוסיף חמאה, מיזוג עד בשילוב. לחץ על תחתית ו 2/3 למעלה בצד של מחבת springform 10 אינץ'.
הפוך מילוי: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ממיסים שוקולד בדוד כפול או קערת מתכת גדולה מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד חלקה, ולהסיר מחום.
מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות, ואז להכות בסוכר.
מוסיפים ביצים וחלמונים שלמים, 1 בכל פעם, להכות היטב במהירות נמוכה גירוד למטה קערה לאחר כל תוספת.
הכה בקמח ווניל עד רק בשילוב, ולאחר מכן להוסיף שוקולד נמס בזרם איטי, פועם עד מילוי משולב היטב.
מסדרים פירות יער בשכבה 1 מעל הקרום ושופכים מילוי לקרום.
אופים באמצע התנור עד העוגה מוגדר 3 אינץ ' מקצה אבל המרכז הוא עדיין מתנדנד כאשר פאן הוא בעדינות מזועזע, 45 עד 55 דקות.
הפעל סכין דק סביב קצה העוגה כדי לשחרר, ואז מגניב לחלוטין במחבת על מתלה. (עוגה תמשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.