קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פיצה תפוחי אדמה

פיצה תפוחי אדמה
פיצה תפוחי אדמה לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 85 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי בזיליקום, קליפת פיצה, רוטב עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההור ד ' אובר הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. עם כפית ציון 29%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פאטה, פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פאטה, ו פיצה תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה; ואז מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים היטב ומייבשים עם מגבות נייר. (תפוחי אדמה חייבים להיות יבשים אחרת הם ירטיבו את קליפת הפיצה.)
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מניחים את קליפת הפיצה על תבנית האפייה המשומנת ומכסים קלות ברוטב עגבניות. מסדרים את תפוחי האדמה בצורה אחידה סביב הפיצה ומפזרים בצל מוקפץ, בזיליקום קצוץ, רוזמרין, גבינה, פלפל אדום כתוש וזיתי קלמטה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים ל 8 טריזים ומגישים.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מואט ושנדון אימפריאל. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
מואט ושנדון אימפריאל
מואט ושנדון אימפריאל
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר. ניחוחותיו זוהרים, חושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים). החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.