פיצה תפוחי אדמה
פיצה תפוחי אדמה לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 85 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי בזיליקום, קליפת פיצה, רוטב עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההור ד ' אובר הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. עם כפית ציון 29%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פאטה, פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פאטה, ו פיצה תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס.
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה; ואז מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים.
מסננים היטב ומייבשים עם מגבות נייר. (תפוחי אדמה חייבים להיות יבשים אחרת הם ירטיבו את קליפת הפיצה.)
מניחים את קליפת הפיצה על תבנית האפייה המשומנת ומכסים קלות ברוטב עגבניות. מסדרים את תפוחי האדמה בצורה אחידה סביב הפיצה ומפזרים בצל מוקפץ, בזיליקום קצוץ, רוזמרין, גבינה, פלפל אדום כתוש וזיתי קלמטה.
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות או עד להשחמה קלה.
חותכים ל 8 טריזים ומגישים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מואט ושנדון אימפריאל. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
מואט ושנדון אימפריאל
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר. ניחוחותיו זוהרים, חושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים). החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.