הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-55 דקות. אם יש לך סוכר, ליקר בטעם קפה, קרקרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגות גבינה רוסיות לבנות, רוסי לבן, ו רוסי לבן חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. לכסות מחוץ לתחתית הצדדים של מחבת 9 אינץ ' springform עם לסכל כדי למנוע דליפות. בקערה קטנה, מערבבים קרקרים כתושים וחמאה. לחץ על תערובת באופן שווה בתחתית מחבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים, כגון Butterfinger, קצוצים גס
1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
לסובב חבלי ליקריץ
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
למסיבות
2
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מקצף או מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
3
הוסף סוכר, אספרסו, חלב, ליקר, חמאה ווניל; הכה במהירות נמוכה עד חלקה (לא overmix).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3/4 כוס יוגורט תפוזים
בֹּטֶן
1/4 פאונד פטריות מורל
ליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכות רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
5
יוצקים מילוי בזהירות למחבת.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
6
אופים כ 40 דקות או עד המרכז מוגדר רק. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 1 שעה. מכסים עוגת גבינה; מקררים 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
למסיבות
7
כדי להפוך ציפוי, להמיס וניל וחלב שוקולד ממתקים ציפויים לפי ההוראות. באמצעות כפיות או שקיות לקשט, קווי רסס של ציפויי ממתקים מעל עוגת גבינה בקירור.