עוגת גבינה שוקולד פטל
מתכון זה מכין 12 מנות עם 563 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, פטל, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה פטל שוקולד, עוגת גבינה פטל שוקולד, ו עוגת גבינה פטל שוקולד.
הוראות
מערבבים את פירורי רקיק, סוכר וחמאה. לחץ על החלק התחתון ו -1 אינץ'. עד הצדדים של 9-ב משומן. תבנית קפיצית; מניחים בצד.
בסיר קטן, מפזרים ג ' לטין מעל מים קרים; לתת לעמוד במשך 1 דקה.
מחממים על אש נמוכה, תוך ערבוב עד להמסה מלאה של הג ' לטין; מצננים מעט.
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות; מניחים בצד. בקערה גדולה אחרת מקציפים גבינת שמנת וסוכר; מערבבים פנימה ג ' לטין מקורר.
מעבירים מחצית מהתערובת לקערה אחרת.
לקערה אחת מקפלים פנימה שוקולד מומס וחצי מהקצפת.
יוצקים מעל קרום מוכן. לקערה השנייה, מקפלים בעדינות את הקצפת שנותרה, ואז את הפטל.
יוצקים מעל שכבת שוקולד. מכניסים למקרר למשך 6 שעות או למשך הלילה.
בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר.
מקשטים בפירות יער ונענע אם רוצים.