עוגת גזר עם ציפוי קינמון
עוגת גזר עם ציפוי קינמון היא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש דובדבן סוכר, חמאה, קינמון טחון ותבלינים הקרקע, ו bicarbonate של סודה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. 577 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת גזר בלונדיניות {עם ציפוי גבינת שמנת קינמון}, עוגת גזר חיטה מלאה בריאה עם מייפל-ציפוי קינמון, ו עוגת גזר עם ציפוי קינמון-קרם גבינה.
הוראות
אם יש לך זמן לעשות את זה בלילה שלפני, לשים את גרידת התפוז ומיץ בקערה עם sultanas. אם אין לך זמן פשוט מערבבים את ההתלהבות, מיץ ו sultanas יחד מיקרוגל על בינוני במשך 1-2 דקות.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז 4 ו גריז בשורה את הבסיס ואת הצדדים של פח 2lb כיכר.
להקציף יחד את השמן וביצים.
מערבבים יחד את הסוכר, קמחים, תבלינים מעורבים, קינמון וביקרבונט בקערת הערבוב הגדולה ביותר שלך.
מוסיפים את הסולטנות עם כל מיץ וגרירה שנותרה בקערה, גזר מגורר, אגוזי מלך ותערובת ביצים שטופה לתוך החומרים היבשים, ולאחר מכן מערבבים היטב עם כף עץ. עצה לתוך פח כיכר ואופים על המדף האמצעי במשך 1 שעה, או עד שיפוד יוצא נקי. לקרר את העוגה בפח.
לאחר מגניב, להסיר מן הפח ולהפוך את הדובדבן. עם מקציף חשמלי להכות יחד חמאה, קינמון וציפוי סוכר עד שהוא מגיע יחד והוא חלק. זה לוקח קצת זמן לבוא יחד (ייראה כמו פירורי לחם קצת).
מוסיפים את גבינת השמנת ומכים בקצרה עד רך וחלק. היזהר לא overbeat או גבינת שמנת עשויה לפצל ולהיות נוזל.
מורחים על החלק העליון של העוגה ולקשט עם חצאי אגוז.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגת גזר. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "