עוגת גיליון בטטה עם ציפוי גבינת שמנת בייקון
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 288 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. לכי לחנות ותקני פקאן, תערובת עוגות, סוכר חום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגת בטטה עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת בטטה עם ציפוי גבינת שמנת לימון, ו עוגת שכבות בטטה עם ציפוי גבינת שמנת תפוז.
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז קל 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, חלב, שמן, ביצים, תפוחי אדמה מתוקים ותבלינים פאי תפוחים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות.
אופים 34 עד 38 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מדף קירור, על 1 שעה.
בקערה בינונית, מקציפים גבינת שמנת וחמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 2 דקות או עד שמנת. מקציפים באבקת סוכר, סוכר חום ווניל. מערבבים בבייקון. עוגת פרוסט.
מפזרים פקאנים. חנות מכוסה במקרר.