קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חמאה-הטוב ביותר לעת עתה

עוגת חמאה-הטוב ביותר לעת עתה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי חמאה — הטוב ביותר לעת עתה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 335 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 3 אוהדים. אם יש לכם סוכר חום, סוכר חום, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש, עוגת דלעת חמאה עם ציפוי ריבת חלב, ו ביסקוויט ריבת חלב עם פירורי ריבת חלב.

הוראות

1
עם מזלג, מערבבים את שלושת החלמונים יחד בכוס קטנה או קערה. בקערה שנייה, לטאטא קמח עם חצי חלב חם, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לטאטא את החלמונים ואת המלח לתוך תערובת חלב / קמח, ולאחר מכן לטאטא את הכוס הנותרת של חלב חם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מניחים את החמאה בסיר ולרכך אותו קצת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים או מערבבים בערך 2 דקות או עד שהחמאה נמסה והסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
לטאטא את תערובת החלב לסיר. המשך לטאטא כל הזמן על חום בינוני עד שהתערובת מתעבה ובועות-זה צריך לקחת רק 2-3 דקות. לאחר בועות גדולות להתחיל ליצור, להמשיך לטאטא עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
7
להניח גיליון של נייר משומן בשעווה ישירות מעל הדף כדי למנוע עור להרכיב ולתת מגניב במשך כחצי שעה בטמפרטורת החדר.
8
מעבירים את קליפת העוגה האפויה ומקררים ביסודיות.זמן קצר לפני ההגשה, להכין את הקצפת. בקערת מתכת צוננת באמצעות מקצף, להכות את השמנת והסוכר עד פסגות נוקשות להתחיל להיווצר. מקציפים את הוניל. צינור סביב קצוות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון