עוגת טלה פסחא II
עוגת טלה פסחא II עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3029 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 105 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חלבונים, חמאה, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור פסחא. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . וזה טוב. נסו עוגת טלה פסחא, מתכון עוגת טלה פסחא, ו עוגת טלה מערבולת פסחא. משפחה Veganized (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, להכין התבנית שלך. מעיל עם שמן צמחי, לתת לשבת במשך כמה דקות ואז לנגב נקי עם מגבת נייר. ואז משמנים וקמחים את העובש, מוודאים לקבל את כל האזורים הקטנים.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לנפות את קמח העוגה, ולאחר מכן לנפות שוב עם אבקת אפייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך.
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב. מערבבים את הבלילה עד חלקה לאחר כל תוספת.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. מקפלים 1/3 של החלבונים ביצה לתוך הבלילה כדי להבהיר את זה, ואז לקפל במהירות את הלבנים הנותרים.
ממלאים את צד הפנים של התבנית עם הבלילה. להעביר כף עץ דרך הבלילה בעדינות, כדי להסיר כל כיסי אוויר. הקפד לא להפריע משטח משומן ומשוריין של התבנית.
שים את המכסה על התבנית, וודא שהוא נועל או קושר יחד באופן מאובטח, כך קיטור הבלילה עולה לא להכריח את שני החלקים בנפרד.
שים את התבנית על גיליון עוגיות בתנור שחומם מראש במשך כ 1 שעה. בדוק עבור doneness על ידי החדרת שיפוד או קיסם עץ דרך פתח קיטור.
שים את העוגה, עדיין בעובש, על מדף במשך כ -15 דקות. בזהירות, להסיר את החלק העליון של התבנית. לפני שאתה להפריד את העוגה מהתחתית לתת לו להתקרר במשך כ 5 דקות יותר, כך שכל האדים יכולים לברוח ואת העוגה יכולה להקים עוד קצת. לאחר הסרת שאר התבנית, לתת את העוגה להתקרר על המדף לחלוטין. אל תושיב את העוגה זקוף עד מקורר לחלוטין. פרוסט עם ציפוי של שבע דקות או כל ציפוי לבן אחר על פי בחירתך לקשט להיראות כמו כבש.