עוגת יין אדום-שוקולד
עוגת יין אדום-שוקולד היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 457 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת קקאו, מלח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת יין אדום-שוקולד, עוגת יין אדום שוקולד, ו עוגת יין שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח מחבת 12 כוסות. בקערה, לטאטא את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית גבוהה עד רכות, 4 דקות.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ומכה עד incorporated.
מוסיף את הווניל ומכה במשך 2 דקות יותר. עבודה בשתי קבוצות, לסירוגין לקפל את החומרים היבשים ואת היין, עד רק incorporated.
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן, ואופים במשך 45 דקות, עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן את העוגה מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך אותו על מתלה; בואו מגניב לחלוטין. אבק את העוגה עם הסוכר של קונדיטור ומגישים עם קצפת.