תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון ג'ינג'ר עם פיסטוקים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. גשו לסופר וקנו פיסטוקים טבעיים, מלח ים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגה עם לימון, מי ורדים ופיסטוקים, עוגת לימון צהובה עם לימונים מסוכרים ופיסטוקים, ו לימון ג'ינג'ר תיבת קרח עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים ביצים וחלמונים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים מיץ לימון, חמאה וסוכר בקערת מתכת בינונית. הגדר מעל סיר של מים רותחים; מערבבים עד הסוכר מתמוסס. בהדרגה לטאטא תערובת לימון חם לתוך תערובת ביצה. החזרת תערובת לקערה המוגדרת על פני מים; להקציף כל הזמן עד שהתערובת מתעבה ונרשם מדחום מיידי 82°, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים קרד דרך מסננת בסדר להגדיר על קערה; מערבבים קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של קורט. מקררים עד קור, לפחות 8 שעות או לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים עד 325°f. חמאה קלה שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה של מחבתות עם כדורי קלף. לנפות את חמשת המרכיבים הראשונים לתוך קערה גדולה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים חמאה, חלב ולימון לקלף ולהכות במהירות בינונית גבוהה עד צורות הבלילה עבה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
להוסיף 4 חלבונים ביצה; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
להוסיף 4 חלבוני ביצה הנותרים; לנצח עד מעורבב היטב וחלק. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות (על 4 נדיב 1/2 כוסות לכל); צמרות חלקות עם מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
5
אופים עוגות עד הזהב ו tester מוכנס למרכזים לצאת נקי, כ 45 דקות. מגניב מחבתות על מתלה 10 דקות. הפוך עוגות על מדפים; להסיר קלף מגניב לחלוטין. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
חותכים צמרות כיפה משני העוגות, מה שהופך כל עוגה 1 1/4 עד 1 1/3 אינץ ' גבוה. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך כל עוגה אופקית לשניים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
7
מניחים 3 שכבות עוגה על סיבובים קרטון נפרד או צלחות (מילואים שכבת העוגה הרביעית לשימוש אחר).
8
מורחים 1/3 כוס משמר על גבי כל 3 שכבות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכר
לחם אגוזי מלך וצימוקים
9
העברת 1 גביע curd לקערה גדולה; שמורה מוס. מחלקים את שאריות הקרד בין השכבות (נדיב 3/4 כוס לכל); להפיץ באופן שווה על שמורות עד קצה השכבות. מקררים שכבות בנפרד בעת הכנת מוס (לא מחסנית שכבות עוגה).
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכר
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
יוצקים 1/4 כוס מים לסיר קטן; מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
3
מניחים סיר על אש נמוכה, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין, על 2 דקות (תערובת תהיה פושרת). מערבבים ג ' לטין לתוך שמורות 1 כוס לימון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה 3 כפות סוכר בקערה גדולה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים חלבוני ביצה לתוך תערובת curd ב 2 תוספות; להפריש עד מוס מתחיל להגדיר מעט, כ 10 דקות. כפית 1/3 של מוס לימון (scant 1 כוס) על גבי כל שכבה, ולאחר מכן להפיץ בעדינות לקצוות באמצעות מרית אופסט. צ ' יל שכבות עד mousse חברות מעט, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מרית אופסט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש. בעדינות למעלה עם השני, ואז השלישי, נזהר לא ללחוץ למטה בחוזקה. מקררים לפחות 2 שעות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה ולשמור בקירור.)
6
מקשטים קצה העליון של עוגה עם תלתלים שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
7
מפזרים פיסטוקים וג ' ינג ' ר גבישי במרכז העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1
עבור תלתלים שוקולד לבן, להשתמש בלוק עבה של שוקולד לבן באיכות גבוהה. מיקרוגל במרווחים של 5 שניות כדי לרכך מעט.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
מניחים את גוש השוקולד על מגבת מטבח נקייה על משטח עבודה. באמצעות מקלף ירקות, לקלף את השוקולד בתלתלים.