לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת לימון עם ציפוי שוקולד דביק. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל של 958 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, סודה לשתייה, חמאה בתוספת 1 כף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת שכבות לימון עם ציפוי פאדג'שוקולד, עוגת אוכמניות-לימון עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן, ו עוגת שכבות לימון-רוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית עוגה מרובעת בגודל 9 אינץ ' עם 1 כף מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לעוגה: בקערה של מערבל חשמלי המצויד בתוסף מטרפה (או מערבל יד חשמלי, או ביד), קרם את מקל החמאה והסוכר המגורר 1 יחד עד לקבלת תערובת חלקה, 5 עד 8 דקות. בזמן שאתה קרם את החמאה והסוכר, גרד את הדפנות כלפי מטה בעזרת מרית גומי, כך שבטוח תשלב את החמאה והסוכר בזמן שהוא מתערבב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתיה והמלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כאשר החמאה והסוכר משולבים, מערבבים את היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/4 כוס יוגורט תות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הביצים, אחת אחת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ הלימון והווניל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
7
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומקפלים פנימה את החומרים היבשים.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מעבירים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים, ללא הפרעה, עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי, 40 עד 45 דקות. אפשר לעוגה להתקרר במשך 10 דקות לפני שהופכת אותה לצלחת ומאפשרת לה להתקרר למשך 20 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
לציפוי: בסיר קטן שלבו את המים והסוכר המגורר והביאו לרתיחה. מערבבים כדי לוודא שכל הסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מסירים מהאש ומעבירים לקערה להתקררות. מערבבים פנימה את גרידת הלימון, מיץ הלימון, אגוז המוסקט והקינמון. מערבבים לתערובת. מניחים את הסירופ בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
בסיר קטן מחממים את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מניחים את השוקולד צ ' יפס בקערה בינונית. כשהקרם מתבשל יוצקים אותו על השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
להקציף לתערובת. מניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
בקערה של מעבד המזון, שלבו את הסוכר, החמאה ותמצית השקדים של הקונדיטורים. דופק להתמזג. המשיכו לערבב כ-30 שניות עד שהרכיבים מעורבבים יחד. השתמש במרית גומי כדי לגרד כל פיסת תערובת השוקולד למעבד ולערבב שוב לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
שמן קינמון, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מעבירים את הכפור לקערה ומאפשרים לה לשבת מעט לפני שמקפיאים את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
מעבירים עוגה לפלטת הגשה. השתמש במברשת מאפה (או כף) כדי לשים מעט מהסירופ על העוגה. אל תעשה רטוב מדי או העוגה תהיה רטובה להתפרק, להשתמש רק קצת פה ושם. מורחים בזהירות את הציפוי על העוגה המתחילה במרכז ועובדים אותה לקצוות ומסביב. וודאו שיש מספיק ציפוי לציפוי החלק העליון ודפנות העוגה.