עוגת מוקה עם ציפוי מרנג רך
עוגת מוקה עם ציפוי מרנג רך עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -38 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סודה לשתיה, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: עוגת סופר-מן עם ציפוי לבן ורך, עוגת שכבות קוקוס עם ציפוי מרנג רך, ו עוגת מוקה שוקולד קלה ורכה.
הוראות
כדי להכין עוגה, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח והבא 6 מרכיבים (דרך 1/2 כפית מלח) בקערה גדולה.
מוסיפים מיונז ושמן; להכות עם מיקסר במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. לאט להוסיף קפה מבושל וניל; לנצח עם מיקסר במהירות נמוכה 1 דקה או עד מעורבב היטב. מערבבים שבבי שוקולד; יוצקים הבלילה לתוך 13 x 9 אינץ מתכת תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.
כדי להכין מרנג, לשלב 9 כפות סוכר הבא 3 מרכיבים בחלק העליון של דוד כפול. מבשלים מעל מים רותחים 2 דקות או עד מדחום ממתקים רושם 150, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום. לנצח תערובת ביצה עם מערבל במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס; לנצח במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים מרנג על עוגה. עוגת חנות, מכוסה באופן רופף, במקרר.
טפטוף כל מנה עם 1 כפית סירופ שוקולד.