עוגת מייפל-אגס הפוכה
עוגת מייפל-אגס הפוכה היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ג'ינג'ר הקרקע, קמח, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת מחבת אגוז אגס ואגסים הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סירופ לרתיחה במחבת nonstick בינונית על חום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות.
הסר מהחום; לסדר אגסים במחבת בצורה spokelike.
מניחים מחבת על חום בינוני גבוה, ומבשלים עד סירופ מתעבה (כ 4 דקות), בעדינות רועד מחבת לעתים קרובות.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח); ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים סוכר, חמאה ווניל בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד היטב מעורבב (כ 2 דקות).
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בתערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
יוצקים הבלילה באופן שווה על תערובת אגס במחבת מוכן; לעטוף את הידית של מחבת עם לסכל.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. תריץ סכין מסביב לקצה החיצוני. מגניב במחבת 5 דקות.
מניחים צלחת במהופך על גבי עוגה; הפוך על צלחת.