קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון שמנת-עשה עם חלב

עוגת מרנג לימון שמנת-עשה עם חלב
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מרנג לימון שמנת, עוגת קצפת לימון קלה מספיק, ו לימון מרנג פאדג': שמנת, Zesty, טעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תסדרו את כל המרכיבים ותכינו הכל לדרך.הכן את המקצפת כפי שמכוון בתחתית או לחכות ולהכין אותו אחרי שאתה עושה את המילוי. אני מעדיף לעשות את המרנג ראשון כך שהוא מוכן ללכת ואני יכול במהירות למרוח אותו על גבי מילוי חם צנרת.
2
מערבבים את הסוכר, קורנפלור ומלח בסיר גדול (3 ½ ליטר) שאינו אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
לטאטא את החלמונים, חלב ומיץ לימון יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטאטא את תערובת החלב לתוך הסיר עם תערובת הסוכר ולהפוך את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
להקציף כל הזמן עד התערובת מתחילה לרתוח — זה יכול לקחת בכל מקום בין חמש עד 10 דקות. כאשר התערובת מתחילה להתעבות לרתיחה, להרתיח במשך 1 דקה, לטאטא כל הזמן.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
הסר מן החום להקציף את גרידת לימון, חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
יוצקים לתוך קליפת העוגה ומיד כפית מרנג סביב הקצוות לאטום. נשאר כפית מרנג מעל המרכז ולכסות את כל מילוי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
אופים ב 325 F במשך כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר למקרר וצינה במשך כמה שעות.מרנג: לנצח את החלבונים ביצה עד קצף, ואז להוסיף את הקרם של טרטר. להמשיך להכות עד פסגות רכות טופס, ואז להכות את הסוכר כמה כפות בכל פעם יחד עם עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה