עוגת ספוג לימון אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ספוג לימון אני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חמאה, חלבונים, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך סופר. נסו פודינג ספוג לימון, עוגת ספוג לימון II, ו פודינג ספוג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה גדולה קרם יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך.
מקציפים את החלמונים, קמח, מלח, חלב, גרידה מגוררת, ומיץ לימון לתערובת מוקרם.
בקערה נקייה עם מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים את החלבונים לתוך המילוי.
יוצקים לתוך קליפת העוגה בלתי מוסוות.
אופים במשך 15 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 300 מעלות F (150 מעלות C), ואופים במשך 45 דקות נוספות או עד העליון הוא זהוב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.