עוגת עגבניות ותירס
עוגת עגבניות ותירס דורשת בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך גבינת צ'דר חריפה, עגבניות סטייק, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת העגבניות של סנדי, פלאן תירס מתוק עם עגבניות תירס להתענג, ו פשטידת עגבניות לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ו 3/4 כפית מלח בקערה, ואז להתמזג 3/4 מקל חמאה קרה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה עד שהוא דומה ארוחה גסה.
מוסיפים חלב, ערבוב עד תערובת רק יוצר בצק, ואז לאסוף לתוך כדור.
מחלקים את הבצק לשניים ומגלגלים חתיכה 1 בין יריעות ניילון נצמד לסיבוב 12 אינץ '(בעובי 1/8 אינץ').
הסר גיליון העליון של פלסטיק לעטוף, ולאחר מכן להרים את הבצק באמצעות גיליון תחתון של פלסטיק לעטוף ולהפוך לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ', טפיחות עם האצבעות שלך כדי להתאים (יהיה מספיק בצק כדי קו צלחת ללא הבליטה). זרוק ניילון נצמד.
מקציפים יחד מיונז ומיץ לימון. מסדרים חצי עגבניות בקרום, חופפים, ומפזרים חצי תירס, 1 כף בזיליקום, 1/2 כף עירית, 1/8 כפית פלפל, ו 1/2 כפית מלח. חזור על שכבות עם שאריות עגבניות, תירס, בזיליקום, עירית, פלפל ומלח, ואז מפזרים 1 כוס גבינה.
יוצקים מיונז לימון מעל מילוי ומפזרים גבינה נותרת.
מרדדים את פיסת הבצק שנותרה לתוך סיבוב 12 אינץ ' באותו אופן, ולאחר מכן להתאים מעל מילוי, קיפול overhang תחת קצה הקרום התחתון צובט קצה לאטום.
חותכים 4 פתחי אדים בקרום העליון ואת קרום המברשת עם 2 כפיות חמאה מומסת.
אופים עוגה באמצע התנור עד הקרום הוא זהוב ומילוי הוא מבעבע, 30 עד 35 דקות, ואז מגניב על מדף.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* פאי יכול להיות אפוי 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. לחמם בתנור שחומם מראש 177° עד חם, כ -30 דקות.