קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

עוגת עגבניות ותירס

עוגת עגבניות ותירס
עוגת עגבניות ותירס דורשת בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך גבינת צ'דר חריפה, עגבניות סטייק, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת העגבניות של סנדי, פלאן תירס מתוק עם עגבניות תירס להתענג, ו פשטידת עגבניות לשניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ו 3/4 כפית מלח בקערה, ואז להתמזג 3/4 מקל חמאה קרה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה עד שהוא דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים חלב, ערבוב עד תערובת רק יוצר בצק, ואז לאסוף לתוך כדור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
חלבחלב
3
מחלקים את הבצק לשניים ומגלגלים חתיכה 1 בין יריעות ניילון נצמד לסיבוב 12 אינץ '(בעובי 1/8 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
הסר גיליון העליון של פלסטיק לעטוף, ולאחר מכן להרים את הבצק באמצעות גיליון תחתון של פלסטיק לעטוף ולהפוך לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ', טפיחות עם האצבעות שלך כדי להתאים (יהיה מספיק בצק כדי קו צלחת ללא הבליטה). זרוק ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מקציפים יחד מיונז ומיץ לימון. מסדרים חצי עגבניות בקרום, חופפים, ומפזרים חצי תירס, 1 כף בזיליקום, 1/2 כף עירית, 1/8 כפית פלפל, ו 1/2 כפית מלח. חזור על שכבות עם שאריות עגבניות, תירס, בזיליקום, עירית, פלפל ומלח, ואז מפזרים 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
עגבנייהעגבנייה
גבינהגבינה
עיריתעירית
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
קרוםקרום
תירסתירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים מיונז לימון מעל מילוי ומפזרים גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
גבינהגבינה
לימוןלימון
8
מרדדים את פיסת הבצק שנותרה לתוך סיבוב 12 אינץ ' באותו אופן, ולאחר מכן להתאים מעל מילוי, קיפול overhang תחת קצה הקרום התחתון צובט קצה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
9
חותכים 4 פתחי אדים בקרום העליון ואת קרום המברשת עם 2 כפיות חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
10
אופים עוגה באמצע התנור עד הקרום הוא זהוב ומילוי הוא מבעבע, 30 עד 35 דקות, ואז מגניב על מדף.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* פאי יכול להיות אפוי 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. לחמם בתנור שחומם מראש 177° עד חם, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור