קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

עוגת פודינג לחם סופגנייה

עוגת פודינג לחם סופגנייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם סופגנייה עוגה. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 2006 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פודינג לחם, סוכר של ממתקים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פודינג לחם סופגניות מזוגגות, פודינג סופגנייה, ו הגדר פודינג חלב עיזים עם סופגניית שרבט דובדבן מאובקת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במעבד מזון, לשלב חמאה וסוכר בקצרה, רק עד שהוא יוצר לכדור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים ביצים, שמנת כבדה, קינמון, וניל, ומעבדים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
חמאה קלה 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ'. לשבור את הסופגניות לחתיכות 1 אינץ ושכבה במחבת. תפזר את הצימוקים מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
יוצקים את תערובת הביצים על הסופגניות; להשרות במשך 5 עד 10 דקות. יהיה עליך לדחוף חתיכות סופגנייה למטה במהלך הזמן הזה כדי להבטיח אפילו כיסוי על ידי תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מכסים בנייר כסף ואופים במשך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר רדיד ואופים במשך 10 דקות נוספות כדי להשחים את החלק העליון. פודינג לחם הדונאט נעשה כאשר פודינג מוגדר, אבל עדיין רך.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
הפוך את רוטב הרום: להמס חמאה על חום בינוני בסיר, ולהסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטוריה לחמאה המומסת ומקציפים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
מוסיפים רום, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
11
יוצקים את הרוטב על פודינג הלחם ומאפשרים לטבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק