עוגת פודינג מאיר לימון עם פירות יער טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מאייר לימון חמאה פודינג עוגה עם פירות יער טריים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 280 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלבונים ביצה, פירות יער, שמנת מתוקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Meyer Lemon Buttermilk Pudding Cake with Fresh Berries, עוגת פודינג לימון-חמאה עם פירות יער, ו עוגת פודינג לימון עם פירות יער טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 8x8x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. תערובת חלב חמאה, 1/2 כוס סוכר, חלמונים ביצה, מיץ לימון, קמח, חמאה, ומלח בבלנדר עד חלקה.
העברת תערובת חלב חמאה לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר 1/2 כוס הנותרים לנצח עד נוקשה אבל לא יבש. בעדינות לקפל תערובת חלב חמאה לתוך לבנים 3 תוספות (הבלילה יהיה נוזל).
יוצקים הבלילה לתוך צלחת מוכנה.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של המנה.
אופים עד העליון כולו הוא השחמה שווה ועוגה נעה מעט מאוד במרכז אבל מרגיש מעט קפיצי לגעת, על 45 דקות.
עוגה מגניבה לגמרי בתבנית אפייה על מתלה. מקררים עד קור, לפחות 3 שעות ועד 6 שעות. עוגת פודינג כפית לקערות רדודות.
יוצקים קרם סביב עוגה. למעלה עם פירות יער.