עוגת פטל ואפרסק פרפה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 578 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך שקדים, חלמונים, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת פטל ואפרסק, אפרסק פטל עוגת ארוחת בוקר, ו עוגת פרפה אפרסק.
הוראות
1
ריסוס 9 אינץ 'מחבת springform עם 3 אינץ' צדדים גבוהים עם ספריי nonstick. טוחנים היטב מקרונים, שקדים וקליפות לימון במעבד. לחץ על חצי תערובת על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מחית אפרסקים במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3
להעביר מחית לסיר עמוק בצד כבד ולהביא להתבשל מעל חום בינוני. מבשלים עד 1 כוס, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות (צבע של מחית יהיה להכהות מעט).
להקציף כל הזמן עד בסיס parfait מתעבה ומדחום מוכנס לתוך רשם הבסיס 71°, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר קערה מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות בסיס פרפה עד billowy ולגמרי מגניב, על 8 דקות. מחלקים בין 2 קערות בינוניות (כ 1 בסיס פרפה כוס בכל קערה). מקציפים הנותרים 2 1/4 כוסות קרם בקערה גדולה עד פסגות בינוניות טופס. מקפלים מחית אפרסק מגניב שנאפס לתוך 1 בסיס פרפה, ואז לקפל במחצית שמנת מוקצפת.
קצה לחתוך 1 פינה של תיק. צינור שוקולד לבן על רצועת רדיד בעיצוב תחרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
בואו לעמוד עד ערכות שוקולד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
באמצעות סכין מחוממת, לחתוך סביב עוגת פרפה כדי לשחרר; להסיר צדדים מחבת. מחזיק רצועת רדיד זקוף במקביל לתחתית העוגה, מקום 1 קצה נגד עוגה, צד שוקולד לבן פנימה בעדינות להקיש רצועה לחלוטין סביב עוגה כמו גדר, עוזב overhang. להקפיא 10 דקות. החל ב overhang, בזהירות לקלף רדיד. לקצץ את הבליטה שוקולד. כיסוי; להחזיר עוגה למקפיא עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים את כל החומרים למעט פטל בקערה גדולה; בואו לעמוד קומפוט לפחות 15 דקות עד 1 שעה, ערבוב מדי פעם. סדר פטל על גבי עוגה.