קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פטל ואפרסק

עוגת פטל ואפרסק
עוגת פטל ואפרסק פרפה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 578 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך שקדים, חלמונים, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת פטל ואפרסק, אפרסק פטל עוגת ארוחת בוקר, ו עוגת פרפה אפרסק.

הוראות

1
ריסוס 9 אינץ 'מחבת springform עם 3 אינץ' צדדים גבוהים עם ספריי nonstick. טוחנים היטב מקרונים, שקדים וקליפות לימון במעבד. לחץ על חצי תערובת על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מחית אפרסקים במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3
להעביר מחית לסיר עמוק בצד כבד ולהביא להתבשל מעל חום בינוני. מבשלים עד 1 כוס, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות (צבע של מחית יהיה להכהות מעט).
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
להעביר קערה להירגע עד מגניב, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
פטל מחית במעבד. מסננים דרך מסננת להגדיר מעל קערה בינונית, הקשה כדי לחלץ כמה שיותר פירות ככל האפשר. מחית צ ' יל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להקציף 1/4 כוס שמנת, חלמונים ביצה, סוכר, סירופ תירס, וחמאה בקערת מתכת גדולה לשלב. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להקציף כל הזמן עד בסיס parfait מתעבה ומדחום מוכנס לתוך רשם הבסיס 71°, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר קערה מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות בסיס פרפה עד billowy ולגמרי מגניב, על 8 דקות. מחלקים בין 2 קערות בינוניות (כ 1 בסיס פרפה כוס בכל קערה). מקציפים הנותרים 2 1/4 כוסות קרם בקערה גדולה עד פסגות בינוניות טופס. מקפלים מחית אפרסק מגניב שנאפס לתוך 1 בסיס פרפה, ואז לקפל במחצית שמנת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 1/2 אונקיות וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1 1/2 אונקיות וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מורחים פרפה אפרסק במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מפזרים שאריות תערובת macaroon נגמר.
11
מקום במקפיא.
12
מקפלים 1 כוס מחית פטל (ריזרב שנותר מחית לשימוש אחר) לתוך בסיס פרפה בקערה השנייה. מקפלים הנותרים קצפת.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מורחים פרפה על תערובת מקרון במחבת. כיסוי; להקפיא לפחות 8 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מקפלים 30x7 אינץ רצועת אלומיניום לסכל אורך במחצית כדי ליצור רצועת 30x3 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מיקרוגל שוקולד לבן בקערת זכוכית עבור מרווחים של 10 שניות עד שוקולד רק מתחיל להמיס; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable קטנה.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
4
קצה לחתוך 1 פינה של תיק. צינור שוקולד לבן על רצועת רדיד בעיצוב תחרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
בואו לעמוד עד ערכות שוקולד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
באמצעות סכין מחוממת, לחתוך סביב עוגת פרפה כדי לשחרר; להסיר צדדים מחבת. מחזיק רצועת רדיד זקוף במקביל לתחתית העוגה, מקום 1 קצה נגד עוגה, צד שוקולד לבן פנימה בעדינות להקיש רצועה לחלוטין סביב עוגה כמו גדר, עוזב overhang. להקפיא 10 דקות. החל ב overhang, בזהירות לקלף רדיד. לקצץ את הבליטה שוקולד. כיסוי; להחזיר עוגה למקפיא עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים את כל החומרים למעט פטל בקערה גדולה; בואו לעמוד קומפוט לפחות 15 דקות עד 1 שעה, ערבוב מדי פעם. סדר פטל על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
CompoteCompote
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים עוגה לחתיכות.
3
מגישים עם קומפוט.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
1
Lindt ו פרוג ' ינה שוקולד לבן נתן את התוצאות הטובות ביותר במטבח הבדיקה שלנו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת