עוגת צ'דר תפוחים-N-Spice
עוגת צ'דר-N-Spice תפוח היא ללא גלוטן ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם תערובת עוגיות סוכר, פקאן, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת צ'דר תפוחים ותבלינים, טארט עגבניות צ'דר ירושה ירושה עם הכל תבלין, ו עוגת תפוחים וצ'דר.
הוראות
מניחים סדין עוגיות בתנור. תרסיס מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות ותבלינים עוגת תפוחים עד מעורבב.
חותכים בחמאה באמצעות בלנדר מאפה או מזלג עד התערובת מתפוררת. שמור 1 כוס של תערובת פירור בקערה קטנה; מערבבים פקאנים וגבינה.
כדי להישאר תערובת פירור בקערה גדולה, מערבבים ביצה לבן עד צורות בצק רך. לחץ על הבצק בתחתית ולמעלה הצדדים של מחבת טארט.
מניחים פאי תפוחים מילוי בקערה בינונית. באמצעות סכין, לחתוך תפוחים לחתיכות קטנות. כפית תערובת תפוחים באופן שווה על קרום בצק עוגיות.
מפזרים תערובת פירור שמורה על תפוחים.
מניחים מחבת טארט על גיליון עוגיות בתנור.
אופים 40 עד 45 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב ציפוי מוגדר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. כדי לשרת, להסיר צדדים של מחבת; לחתוך פלחי. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.