עוגת קוקו קולה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קוקו קולה, עוגת שוקולד קולה עם ציפוי קולה, ו פולו א לה קוקה קולה (עוף מטוגן עם משקה קולה).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה או תבשיל 16x20 אינץ'.
להביא 1 חמאה כוס, 3 כפות אבקת קקאו, ו 1 כוס משקה מוגז בטעם קולה לרתיחה בסיר; מערבבים עד חלקה.
מערבבים סוכר לבן וקמח בקערה.
יוצקים את תערובת החמאה החמה על הסוכר והקמח; מערבבים עד מעורבב היטב.
מערבבים חלב חמאה, ביצים, סודה לשתייה, ותמצית וניל לתוך התערובת; מקפלים 1 כוס פקאן.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 35 דקות.
ממיסים 1/2 כוס חמאה, 3 כפות אבקת קקאו, ו 6 כפות משקה מוגז בטעם קולה יחד בסיר על אש נמוכה עד חלקה; להסיר מן החום.
יוצקים סוכר של ממתקים לקערה. מערבבים את תערובת החמאה לתוך הסוכר ' קונדיטורים עד ציפוי הוא חלק; לקפל 1/2 פקאן כוס.
מורחים ציפוי על העוגה החמה.