קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קטיפה אדומה

עוגת קטיפה אדומה
מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך אבקת סוכר, סודה לשתיה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. מעיל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות בנדיבות עם חמאה, ואז קמח, הקשה על כל קמח עודף; להפריש.לנפות את הקמח הנמדד, מלח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה יחד פעמיים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא את הקקאו, צבע מאכל, ומים בקערה קטנה עד חלקה; להפריש.מקציפים את החמאה הנמדדת בקערה גדולה באמצעות מערבל חשמלי (או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט) במהירות בינונית עד שמנת, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הסוכר, 1/4 כוס בכל פעם, להכות על 15 שניות לאחר כל תוספת גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, עד התערובת הבהירה בצבע ולהיות רכה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, את הוניל, ואת גרידת התפוז (אם משתמשים), מכים 15 שניות לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את תערובת הקקאו האדומה ומערבבים עד משולבים באופן שווה.על מהירות נמוכה, לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח ואת חלב החמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח, עד רק incorporated. לאחר כל החומרים משולבים, להכות את הבלילה 10 עד 12 משיכות עם כף או מרית אם באמצעות קמח עוגה, 2 עד 3 משיכות אם באמצעות קמח כל המטרה. (לא overwork הבלילה, כמו זה יעשה את העוגה קשה.) מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה ולהפיץ את צמרות באופן שווה עם כף או מרית.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
אופים עד בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר מהתנור ולתת את העוגות להתקרר במחבתות שלהם על מתלה במשך 10 דקות. החלק סכין קילוף דק סביב הקצוות ולהפוך את העוגות על המדף כדי להתקרר לחלוטין, לפחות 1 שעה.עבור הדובדבן: לנצח את החמאה בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי (או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט) במהירות בינונית גבוהה עד שמנת, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
להעביר 1 של שכבות העוגה, בצד התחתון למעלה, צלחת הגשה או דוכן עוגה. כפית 1 כוס הדובדבן למרכז שכבת העוגה. לעבוד ציפוי או מרית גומי בתנועה מתערבלת עדין להפיץ את הדובדבן מהמרכז לכיוון הקצוות של העוגה בשכבה אפילו (אם אתה צריך להוסיף יותר זיגוג, להוסיף אותו למרכז ולעבוד אותו לכיוון הצדדים).בזהירות להגדיר את שכבת העוגה השנייה על גבי הראשון וקרח השכבה השנייה באותו אופן, מתחיל עם מנה במרכז ועובד אותו החוצה לכיוון הצדדים. ואז קרח הצדדים של העוגה. (אם הצדדים מתפוררים, מברשת כל פירורים עודפים משם ומניחים שכבה דקה של זיגוג על העוגה כדי לאטום את הפירורים. להכניס למקרר במשך 30 דקות, ולאחר מכן להחיל עוד, שכבה עבה יותר של זיגוג על גבי הראשון.) לאחסן את העוגה בטמפרטורת החדר מתחת לכיסוי עוגה. אם אתה לא מתכנן לאכול אותו בתוך 24 שעות, אוהל זה עם ניילון לעטוף ולאחסן אותו במקרר עד 3 ימים. זכור להסיר את העוגה מהמקרר שעה או יותר לפני ההגשה כדי לקחת את הצינה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מגישים עם כוסות חלב קר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות