קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת קילו קמח תירס עם סירופ רוזמרין, אגסים עלומים, ורוזמרין מסוכר

עוגת קילו קמח תירס עם סירופ רוזמרין, אגסים עלומים, ורוזמרין מסוכר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו עוגת קילו קמח תירס עם סירופ רוזמרין, אגסים עלומים, והוא יכול, יין אדום רוזמרין אגסים עלומים, ו עוגת לירה רוזמרין פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים אגסים ומביאים סירופ לרתיחה, הופכים אגסים מדי פעם. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד אגסים במכרז, על 20 דקות. אגסים צוננים חשופים בסירופ עד קר, לפחות 3 שעות. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1
מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח 9x5x3 אינץ מחבת כיכר מתכת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מקציפים קמח וקמח תירס בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד אור ורך. בהדרגה להכות בסוכר, ואז מלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
טפטוף ביצים מוכות על ידי כפות, מכות כל הזמן, ואז להכות וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
להוסיף מרכיבים יבשים ב 3 תוספות, מכות רק כדי להתמזג לאחר כל תוספת.
5
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים עוגה עד חום על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 15 דקות. עוגה מגניבה במחבת 15 דקות. להפוך את העוגה על מתלה מגניב לחלוטין. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
להביא 1 כוס סוכר ו 1/2 כוס מים כדי להתבשל בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הוסף גבעולי רוזמרין. מבשלים עד סירופ מפחית מעט, מסתחרר מחבת מדי פעם, על 5 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר גבעולים רוזמרין כדי מתלה ולנקז. כיסוי ושמור סירופ רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים סוכר של בייקר לתוך קערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
הוסף גבעולי רוזמרין סחוטים לסוכר, 1 בכל פעם, פונה מעיל עבה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5
מניחים על מגבות נייר. יבש לפחות 1 שעה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
בואו גבעולים וסירופ לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
7
חותכים קצוות כהים את העוגה.
8
חותכים שמונה 1/2-ל 3/4-פרוסות עוגה עבה אינץ.
9
חותכים כל פרוסה באלכסון לשניים. סדר 2 חצאים על כל צלחת.
10
מסננים אגסים. עמוד 1 אגס על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
טפטוף כל קינוח עם סירופ רוזמרין שמורות ומקשטים עם רוזמרין מסוכר sprig.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
12
מגישים, עוברים סירופ הנותרים בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ