עוגת קילו קמח תירס עם סירופ רוזמרין, אגסים עלומים, ורוזמרין מסוכר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו עוגת קילו קמח תירס עם סירופ רוזמרין, אגסים עלומים, והוא יכול, יין אדום רוזמרין אגסים עלומים, ו עוגת לירה רוזמרין פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים אגסים ומביאים סירופ לרתיחה, הופכים אגסים מדי פעם. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד אגסים במכרז, על 20 דקות. אגסים צוננים חשופים בסירופ עד קר, לפחות 3 שעות. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח 9x5x3 אינץ מחבת כיכר מתכת.
מקציפים קמח וקמח תירס בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד אור ורך. בהדרגה להכות בסוכר, ואז מלח.
טפטוף ביצים מוכות על ידי כפות, מכות כל הזמן, ואז להכות וניל.
להוסיף מרכיבים יבשים ב 3 תוספות, מכות רק כדי להתמזג לאחר כל תוספת.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד חום על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 15 דקות. עוגה מגניבה במחבת 15 דקות. להפוך את העוגה על מתלה מגניב לחלוטין. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.
להביא 1 כוס סוכר ו 1/2 כוס מים כדי להתבשל בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הוסף גבעולי רוזמרין. מבשלים עד סירופ מפחית מעט, מסתחרר מחבת מדי פעם, על 5 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר גבעולים רוזמרין כדי מתלה ולנקז. כיסוי ושמור סירופ רוזמרין.
יוצקים סוכר של בייקר לתוך קערה רדודה.
הוסף גבעולי רוזמרין סחוטים לסוכר, 1 בכל פעם, פונה מעיל עבה.
מניחים על מגבות נייר. יבש לפחות 1 שעה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה.
בואו גבעולים וסירופ לעמוד בטמפרטורת החדר.
חותכים קצוות כהים את העוגה.
חותכים שמונה 1/2-ל 3/4-פרוסות עוגה עבה אינץ.
חותכים כל פרוסה באלכסון לשניים. סדר 2 חצאים על כל צלחת.
מסננים אגסים. עמוד 1 אגס על כל צלחת.
טפטוף כל קינוח עם סירופ רוזמרין שמורות ומקשטים עם רוזמרין מסוכר sprig.
מגישים, עוברים סירופ הנותרים בנפרד.