מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 65 גרם של שומן, וסך הכל 984 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד מריר עם צ'ילה - שוקולד חמאה, עוגת חתונה וניל קינמון עם שוקולד חם מקסיקני חמאה, ו עוגת קינמון ותבלינים עם קרם חמאה, שוקולד לבן גנאש וקרמל חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. קו תחתית עם נייר קלף וחמאה את הנייר. אבק את המחבתות עם קמח, הקשה על עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
3
בקערה בינונית, לטאטא את 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה עם קמח העוגה, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון ומלח. במיקסר עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד רכות, על 3 דקות. לנצח את הביצים ווניל עד incorporated. ב 3 תוספות לסירוגין, להוסיף את החומרים יבשים שמנת חמוצה, גירוד בצד של הקערה בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
סודה לשתייה
שמנת חמוצה
קינמון
וניל
חמאה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
קערה
4
לגרד את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
5
אופים את העוגות על המדפים התחתונים והאמצעיים של התנור במשך כ 30 דקות, עד הזהב וקפיצי ואת הקצוות מתחילים למשוך מן הצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
6
להעביר את העוגות מתלים ולתת מגניב במשך 15 דקות, ואז להפוך את העוגות החוצה ולתת להם להתקרר לחלוטין.
7
הסר את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
8
במיקסר עומד מצויד עם משוט, להכות את החמאה עד שמנת. במהירות נמוכה, לנצח את הסוכר ' ממתקים. הגבר את המהירות לגבוה והכה עד רכות, גירוד בצד של הקערה, על 2 דקות יותר. במהירות נמוכה, לנצח את הקרם, וניל, קינמון, אנצ 'ו צ' ילה אבקת קאיין, ואז בהדרגה להכות את מריר מתוק שוקולד לבן. לגרד את הצד של הקערה ואת המשוט, להגדיל את המהירות בינוני גבוה להכות עד אור, 3 דקות יותר. באמצעות כף עץ, לנצח במרץ את קרם חמאה במשך 30 שניות כדי להוציא את האוויר בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
פלפל קאיין טחון
שוקולד לבן
קינמון
וניל
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
בלנדר
קערה
9
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת וממרחים עם 1 כוס של ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ולהפיץ את הציפוי שנותר על גבי הצדדים. מקררים את העוגה לפחות 30 דקות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.