עוגת ענבים קונקורד II
קונקורד ענבים Ii הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קמח, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת ענבים קונקורד, עוגת ענבים קונקורד, ו ריבת ענבים קונקורד.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
לסחוט את הקצה של כל ענבים מול הגבעול כדי להפריד עורות מ עיסת. שימו עורות בצד.
מניחים עיסת בסיר בינוני, מביאים לרתיחה, ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. לחץ באמצעות מסננת או טחנת מזון כדי להסיר זרעים.
מערבבים עיסת, עורות, סוכר, קמח, מיץ לימון ומלח.
מערבבים שיבולת שועל, סוכר חום וקמח; לחתוך חמאה עד מתפורר.
מכסים את הקצוות של מאפה בנייר כסף.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 15 דקות.
הסר רדיד, ואופים 20 דקות יותר או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.