עוגת קרם אננס
עוגת קרם אננס עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 566 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פירורי קרקר גרהם, שמנת מתוקה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 25%. נסו תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם, 1/4 כוס סוכר לבן, וחמאה מומסת. הקש תערובת בחוזקה בתחתית צלחת עוגה 9 אינץ'.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 6 עד 8 דקות.
שלב 2/3 כוס סוכר לבן, קורנפלור, ומלח בסיר. מערבבים חלב וחלמון ביצה; ומערבבים בהדרגה לתערובת סוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
הסר מהחום, ומערבבים בחמאה, וניל ואננס.
יוצקים לתוך הקרום. לחץ על עטיפת פלסטיק מעל גבי מילוי. צמרמורת לפחות 2 שעות.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב קצפת, סוכר ממתקים ותמצית שקדים. שוט לפסגות נוקשות צינור או כף על עוגה.