צ'ארד שוויצרי מוקפץ עם סיד
צ'ארד שוויצרי מוקפץ עם ליים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 110 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. . אם יש לכם מלח כשר, ליים, chard שוויצרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מוקפץ Chard שוויצרי, תבשיל שוויצרי מוקפץ, ו תבשיל שוויצרי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים את הגבעולים chard לחתיכות 1/2 אינץ'. מחסנית עלי chard, לגלגל אותם בחוזקה לתוך גליל, ולחתוך לרצועות 1/2 אינץ'; קוצצים את הרצועות לחצאים.
מחממים כמחצית משמן הזית במחבת גדולה ללא מקל על חום בינוני. מבשלים קצוץ chard גבעולים בשמן חם עד חם, על 1 דקה. מערבבים את העלים chard עם הגבעולים; לבשל ומערבבים יחד 1 דקות יותר.
טפטוף שנותר שמן זית על התערובת ומערבבים מעיל. המשך בישול ערבוב עד העלים כמעט נבולים, 4 עד 5 דקות.
מסירים מהחום ומפזרים מיד מלח כשר וסוחטים חצי ליים על המטלית. מערבבים לתבל באופן שווה.