עוגת קרם לימון
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 370 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך סוכר, קורנפלור, ג'לי בטעם לימון פודינג מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה.
הוראות
מערבבים פירורי וופל וחמאה; לחץ על החלק התחתון ומעלה של צלחת פאי 9 אינץ'.
מקציפים תערובת פודינג, 3/4 כוס חלב גרידה בקערה בינונית עם להקציף 2 דקות. (פודינג יהיה עבה.) מערבבים ב 1-1 / 2 כוסות שוט מגניב.
מקציפים גבינת שמנת, 1/4 כוס חלב שנותר בקערה בינונית נפרדת עד מעורבב. מערבבים בשוט קריר הנותר; מורחים על שכבת פודינג בקרום.
מערבבים קורנפלור וסוכר הנותרים בסיר קטן. מערבבים במים ומיץ לימון; מבשלים על חום בינוני 10 דקות. או עד תערובת מעובה ופשוט מגיע לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים כמות קטנה חלמון ביצה בקערה קטנה; מערבבים עד מעורבב. בהדרגה מערבבים לתוך תערובת לימון הנותרים בסיר; לבשל 1 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב כל הזמן. מאמץ, אם צריך. מגניב במקצת.
מורחים תערובת לימון על עוגה. מקררים 4 שעות.