קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס הפוכה עם רוטב רוזמרין קרמל

עוגת ריבס הפוכה עם רוטב רוזמרין קרמל
עוגת ריבס הפוכה עם רוטב רוזמרין קרמל דורשת כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר מגורען, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת קפה ריבס עם רוטב קרמל, עוגת ריבס הפוכה, ו ריבס הפוך עוגה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הפוך עוגה: חמאה 9-in. מחבת עגולה או 8 (1 כוס) ramekins וקו עם נייר קלף או חתך נייר שעווה כדי להתאים. תמרח חמאה על הנייר. בקערה, לזרוק ריבס עם 3 כף. סוכר מגורען. כף באופן שווה לתוך מחבת או ramekins; אם באמצעות ramekins, להגדיר על תבנית אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
ממיסים שוקולד בקערת מתכת קטנה על פני מחבת של מים רותחים בקושי, לטאטא עד חלקה, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו מגניב.
5
מקציפים חמאה ו 1/2 כוס סוכר מגורען בקערה עם מיקסר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים חלבונים ווניל ומכים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
7
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה אחרת. מקציפים תערובת קמח לתוך תערובת ביצה חצי בכל פעם, לסירוגין עם חלב, עד חלקה. מערבבים בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מורחים את הבלילה באופן שווה על ריבס.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
אופים עוגה עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא כמעט נקי, 28 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בואו להתקרר במחבת או ramekins על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
קרם חום רוזמרין בסיר קטן על חום בינוני עד בועות טופס בקצה המחבת, ערבוב מדי פעם, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מחום ולהשליך רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3
מערבבים סוכר מגורען עם מיץ לימון ו 2 כפות. מים ב12-ב. מחבת. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, לפעמים להרים מחבת תערובת מתערבלת סביב הצדדים לשטוף את גבישי סוכר, עד זהב עמוק, 5 עד 6 דקות. מיד להסיר מחבת מחום, להוסיף קרם( זה יהיה בועה למעלה), ולהקציף עד חלקה. לגרד רוטב לתוך קערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הפוך compote: בסיר קטן על חום בינוני, להביא סוכר חום, 1/3 כוס מים, ואת rhubarb לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית חום ומבשלים עד ריבס הוא מכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
CompoteCompote
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת או ramekins עם מרית מתכת קטנה. הפוך מחבת על מגש (או הפוך ramekins על גבי צלחות קינוח) ולהסיר נייר. לעוגה על מגש, לחתוך פלחי ולהעביר לצלחות. באמצעות כפית מחוררת, קומפוט כף וסירופ על עוגה. כפית קצת רוטב ליד העוגה ומגישים את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים עם גלידת קמומיל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד לבן באיכות טובה כגון Callebaut, קצוץשוקולד לבן באיכות טובה כגון Callebaut, קצוץ2largesחלבונים, בטמפרטורת החדרחלבונים, בטמפרטורת החדר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים8שרימפס וורידיםרוטברוטב8שרימפס וורידיםגלידת קמומיל שמנת חמוצהגלידת קמומיל שמנת חמוצה1חתיכות טופי הית' ברעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ריבס, לחתוך לתוך 1/2-in. פרוסות (2 כוסות)ריבס, לחתוך לתוך 1/2-in. פרוסות (2 כוסות)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ריבס, פיצול לאורכו וחתך לתוך 2-in. חלקיםריבס, פיצול לאורכו וחתך לתוך 2-in. חלקים1רוזמרי sprig (5 in.)רוזמרי sprig (5 in.)1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון8שרימפס וורידיםCOMPOTECOMPOTE