תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ריבס תות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית ונילן, תותים, וכמה דברים אחרים להכין היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: עוגת ריבס תות, עוגת ריבס תות, ו עוגת שקדים עם תותים-רוטב ריבס.
הוראות
1
לעוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות F. משמנים מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם חמאה ואבק עם קמח, הקשה על העודף. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הכה את החמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד רך מאוד, על 2 דקות יותר. בקערה קטנה, לטאטא יחד את השמנת והביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים חצי מתערובת הקמח וחצי מתערובת הביצים לחמאה המוקצפת ומכים עד לשילוב. חזור עם שאר תערובת הקמח והביצה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוסיפים את גרידת הלימון ווניל ומכים את הבלילה במהירות בינונית גבוהה במשך 1 עד 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
6
מעבירים את הבלילה למחבת העוגה מוכנה, מורחים את החלק העליון באופן שווה ואופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי ואת הגבעולים העליונים בחזרה למגע, 40 עד 45 דקות. מגניב במחבת 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כף אחת של שומן טבעי
1
שלב את ריבס עם 1/2 כוס הסוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני וממשיכים לבשל, ערבוב, עד ריבס מבשל למטה לתוך רסק עבה, 18 עד 20 דקות. מגניב לחלוטין, ואז לקפל במחצית התותים. מערבבים את הנותרים 1 כף סוכר לתוך פירות יער הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
ענבים אדומים ללא גרעינים
תותים טריים וקצפת נוספת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
עבור הקצפת: כאשר מוכן להרכיב את העוגה, מקציפים את השמנת עם הסוכר והוניל בקערה בינונית עם מיקסר עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
באמצעות סכין משונן, לחתוך את העוגה במחצית אופקית ומניחים את החצי התחתון על דוכן עוגה או צלחת לחתוך בצד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
4
מורחים עם כוס 1 של קצפת, לעצור על 1/2 אינץ ' מקצה העוגה, ולאחר מכן העליון עם תערובת תות-ריבס.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעינים
תותים טריים וקצפת נוספת
לחם אגוזי מלך וצימוקים
5
מניחים את המחצית השנייה של הדאו לחתוך בצד העוגה, על מילוי תות-ריבס ולהפיץ את הקצפת הנותרים מעל, הולך קרוב לקצה העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעינים
תותים טריים וקצפת נוספת
לחם אגוזי מלך וצימוקים
6
מקשטים עם התותים פרוסים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
7
הערה של קוק: כדי להפוך את העוגה הזאת קדימה, אתה יכול להרכיב באופן מלא להירגע עד 4 שעות לפני הזמן ללא תות פרוס וקישוט סוכר. למעלה עם תותים פרוסים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה