קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת ריבס

עוגת ריבס
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך עמילן תירס, ביצה לשטוף, ריבס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. נסו וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, וופלים ריבס עם רוטב ריבס, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למיקום נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים ריבס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
3
לטאטא יחד סוכר ועמילן לשלב, ואז לזרוק עם ריבס עד חתיכות מצופים באופן שווה. אפשר תערובת לשבת במשך חמש דקות, ולאחר מכן להוסיף פגז עוגה. כיסוי עם קרום העליון. Crimp הצדדים, לחתוך כמה חריצים בחלק העליון, ו לצנן את העוגה במשך 15 עד 20 דקות. כאשר מוכן לאפות, להסיר עוגה מהתנור, מברשת עם ביצה לשטוף, ומפזרים סוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סוכר גולמיסוכר גולמי
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים את העוגה בתנור ואופים במשך 20 דקות, פונים באמצע הדרך, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 177° ואופים עד מילוי בועות בכל רחבי בתוך הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הסר מהתנור ומניח עוגה על מתלה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד