עוגת שוקולד בננה לוקחת בערך 40 דקות מתחילתה ועד סופה. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. מתאים ל-12 ועלותו 77 סנט למנה מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם חמאה, ביצים, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. עם ציון ספונקולרי של 19%, המנה הזו לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת שוקולד בננה ללא ביצים | עוגת שוקולד בננה טבעונית, עוגת גזר בננה שוקולד - עוגת גזר בננה שוקולד ללא ביצים, ועוגת שוקולד בננה שוקולד צ'יפס בונדט.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, תחליף הסוכר והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קרקר גרהם שלם, מפורר
גלידת וניל ופירות יער
אתרוג או אננס מסוכר
קצפת ושבבי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום או ירוק מתוק יבש
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה מים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
קישוט: דראג'י כסף
חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות (לשמור קר במקפיא)
2 כוסות שמנת חמוצה, לקישוט
3
מערבבים את הקמח, אבקת החלב היבשה, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה בננות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות של 1/2 אינץ',
אבקת חלב
פחית 1-14 Oz של מותג נשר ממתיק חלב מרוכז
סוכריות עורבים
קליפה של 1 תפוז (להסיר כל פח לבן)
(להסיר כל פית)
4
יוצקים לתוך 9-in. תבנית אפייה מרובעת מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס עלי מרווה טריים, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מרק הודו או מרק עוף דל נתרן
5
אופים בחום של 375 מעלות במשך 23-28 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי ושולי העוגה רק מתחילים להתרחק מדפנות התבנית. מצננים על רשת. אבק בסוכר של קונדיטורים.
שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הן אפשרויות נהדרות לעוגת שוקולד. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "