עוגת שוקולד פקאן טיפסי
אם יש לכם סירופ תירס, פצפוצי שוקולד למחצה, קליפת פאי 9 אינץ ' בלתי מעורערת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת פקאן עם צימוקים ושתויים, ו פאי פקאן תפוחים שתוי (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים שבבי שוקולד במעטפת עוגה; מפזרים אגוזי פקאן על גבי.
להקציף יחד ביצים, סוכר, סירופ תירס, ויסקי, וניל ומלח.
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ואופים כ 35 דקות יותר, עד העוגה מוגדר אבל מעט מתנדנד במרכז.
בואו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.