עוגת שוקולד רול
רול עוגת שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם תותים, ציפוי מוקצף, שימורי תות ® smucker, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת שוקולד חם רול, עוגת שוקולד רול, ו עוגת שוקולד רול (מתכונים דומים).
הוראות
1 תנור חום ל 177°. קו 15x10 אינץ גליל ג ' לי מחבת עם נייר שעווה. מעיל עם תרסיס בישול לא מקל עם קמח.
2 לנצח חלמונים ביצה בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד בצבע לימון. בהדרגה לנצח בסוכר.
מוסיפים קמח, קקאו ווניל. להתמזג עד חלקה. מקציפים חלבונים בקערה קטנה עד נוקשה, אבל לא יבש. מקפלים לתוך תערובת שוקולד.
מורחים באופן שווה במחבת מוכנה.
3 אופים 15 עד 17 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפוך מחבת על מגבת מאובקת עם אבקת סוכר.
להפשיל עם מגבת מקצה קצר. מגניב לגמרי.
4 לשלב ציפוי מוקצף 1/3 כוס משמר. עוגת פרוסה.
מורחים בתערובת ציפוי. להתגלגל מחדש ללא מגבת. תרגע 30 דקות.
5 מערבבים 3 כפות שמורות עם תותים.
חותכים גליל עוגה לפרוסות. למעלה עם תערובת תות.