קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד
עוגת שוקולד עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. מתאים ל-50 מנות. גשו לסופר וקנו קמח שקדים, אבקת קקאו, קמח עוגה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו וידוי # 139: אני תקוע הילוך חג... שוקולד מריר פלורנטין שקדים, חייב להיות ציוד לתינוק, ו Tam עמק אופניים מועדון שרשרת הילוכים לשפשף (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת טארט גמישה: כל חנות אספקת אפייה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
מניחים את השמנת בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד הקצוץ ולהשתמש מקצף לערבב. הקרם החם ימיס את השוקולד. המשיכו להקציף עד שהגנאש יהיה חלק. להפריש ולאפשר להם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מניחים את החמאה, מלח, סוכר, ביצה וקמח שקדים בקערת ערבוב בגודל בינוני. קמח השקדים יוסיף טעם לבצק. השתמש במערבל חשמלי להגדיר על מהירות בינונית כדי לנצח את התערובת רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את קמח העוגה ואת אבקת הקקאו ומערבבים רק עד שהבצק חלק ומחזיק יחד, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
קמח עוגהקמח עוגה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
הסר את הבצק מהקערה וטפוח לדיסק. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולמקם במקרר לפחות 1 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
כאשר אתה מוכן להשתמש בבצק, להסיר אותו מהמקרר ולתת לו 4 או 5 נקישות מהירות עם מערוך. זה מרכך את החמאה הקרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מגלגלים את הבצק לגודל הרצוי על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
השתמש חותך 2 אינץ ' רגיל לחתוך את קליפות טארט מהבצק. השתמש חותך מחורץ 11/2 אינץ לחתוך את" הילוכים " עבור החלק העליון של כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
מניחים כל קונכיית טארט במחבת מיני גמישה ולהשתמש במזלג כדי לעגן את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים את חתיכות הציוד על נייר קלף מרופד אפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
אופים כל מחבת בצק במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים את ganache בשקית צנרת (ללא קצה). גנאש צריך להיות מעט רך יותר עקביות של משחת שיניים. Ganache צינור לתוך כל טארט. הגדר חתיכת בצורת הילוך על קצה ועוגות מוכנים לשרת.