קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד Pasilla צ'ילה (Pastel De Chocolate y Chile Pasilla)

עוגת שוקולד Pasilla צ'ילה (Pastel De Chocolate y Chile Pasilla)
עוגת שוקולד Pasilla צ'ילה (פסטל דה שוקולד Y צ' ילה Pasilla) דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם וניל, ביצים, שמנת של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צ'ילה Pasilla חזיר & תפוחי אדמה, Pasilla צ'ילה והתפשטות תירס קרמל, ו סלט כרוב ליים Pasilla צ'ילה + .

הוראות

1
להניח צ 'ילי בשכבה אחת על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
אופים בתנור 400 רק עד גמיש, על 2 דקות. לובש כפפות גומי, לשבור גבעולים, לנער את הזרעים, ולשבור צ ' ילי לחתיכות קטנות, להפיל לתוך קערה קטנה; להשליך גבעולים וזרעים. מכסים צ ' ילי עם מים חמים ולתת לספוג עד רך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים צ ' ילי ולשים בבלנדר עם מים 1/3 כוס; מערבולת עד חלקה, הוספת 1 יותר כף מים לפי הצורך כדי להפוך את הדבק עבה. לדחוף טהור דרך מסננת בסדר; משליך שאריות. אתה צריך 1/3 כוס צ ' ילה טהורה. אם באמצעות צ 'ילי אנצ' ו, מערבבים קאיין לתוך צ ' ילה טהור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
שורה תחתונה של מחבת עוגה 9 אינץ ' (צדדים לפחות 1 1/2 ב. גבוה) עם קלף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
בקערה גדולה מקוננת על מחבת של מים רותחים (מים לא צריך לגעת בתחתית הקערה), לשלב שוקולד וחמאה. מערבבים מדי פעם רק עד שוקולד נמס תערובת חלקה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מעל מים להקציף ב 1/3 כוס צ ' ילה טהור, חלמוני ביצה, וניל, וקמח עד תערובת מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים סוכר חום לתוך קערה קטנה ומערבבים או מקציפים לשבור גושים ולשחרר. בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד מוקצף מאוד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר חום ללבנים, להכות עד פסגות נוקשה, לח טופס. עם מקצף, לקפל שליש מהלבנים מוכים לתערובת השוקולד עד משולב היטב. ואז לקפל בלבנים הנותרים רק עד מעורבב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים עוגה בתנור 425 רגיל או 400 הסעה עד שהוא מופיע להגדיר ומרכז בקושי מתנועע כאשר מחבת הוא בעדינות מזועזע, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
בואו להתקרר במחבת על מדף במשך כ -15 דקות. תריץ סכין בין עוגה לפאן רים, ואז תתהפך על מגש הגשה. הרם את המחבת וקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בואו עוגה להתקרר על 30 דקות, ואז להירגע עד המשרד וקר, לפחות 4 שעות; לכסות את העוגה פעם אחת מקורר לחלוטין.
11
לקבלת המרקם הטוב ביותר, בואו עוגה לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, 45 דקות עד 1 שעה. לנפות אבקת סוכר קלות על העוגה (עבור דפוס, להניח סטנסיל על העוגה לפני סינון הסוכר, ואז בזהירות להרים אותו).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12
בקערה, לנצח את הקצפת שמנת עד פסגות רכות טופס. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים כל אחד עם מנה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Marques de Caceres קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
צבע קש חיוור לתחייה על ידי בועות בסדר. זר פירות הדר עם הערות של בריוש. מקסים ועגול בפה עם מבנה מרענן ומאוזן. גימור תוסס שמדגיש את הבועות העדינות שלה.אפריטיף מרענן, קאווה זה מתחתן היטב עם דגים ופירות ים, פסטה, אורז, מנות מתובלות, מטבח אסייתי, וכל סוגי הקינוחים.